Добридень! Доньці 9 місяців (10кг) і наше автокрісло 0 cybex,стало нам мало у всіх сенсах. Хочемо купити нове крісло, але є специфіка. В ідеалі, хотілося б і кріплення iso-fix (для використання на задніх сидіннях, якщо я НЕ одна з дитиною) і кріплення ременями (для використання на передньому сидінні, проти ходу, якщо я в машині одна з дитиною). Є, звичайно, варіант - тільки ремені. Але, хотілося б максимальної безпеки хоча б, коли сидіння стоїть позаду. Варіант iso-fix + ремені обличчям вперед (чиста категорія 1, наприклад) не підходить через необхідність ставити крісло на переднє сидіння. Де б таке найти?
Автокрісло з кріпленням isofix і ременями
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22021-01-24 04:43:53
Крісел в групі 0-1, а саме ці крісла мають можливість установки обличчям по ходу і проти, з подвійним кріпленням не буває. Можу запропонувати варіант Siger ИНДИГО ISOFIX ось тут Має хороший ортопедичний бавовняний вкладиш і тканини. Якщо ж Вам дуже хочеться саме Isofix. Є моделі з великим діапазоном по вазі, самі загляньте на сайт магазину Маркет РІА і підберіть.
Отредактировано Marina Kerd (2021-01-26 23:07:07)
Поделиться32021-01-24 04:45:25
Може й немає таких, я не знаю. Але цей варіант мені сподобався. Заглянемо на сайт і замовимо в них.